Access Bars®

Access Consciousness®

Deze verzameling van tools, processen en technieken op het gebied van energiestromen in een lichaam, is in Amerika ontwikkeld door Gary Douglas en Dain Heer. Zij zijn er van overtuigd dat wij tot veel meer in staat zijn, zodra we niet meer gehinderd worden door onze beperkende overtuigingen, oordelen, conclusies over bijvoorbeeld relaties, geld (financiële situaties) en meer.

De energie gaat vastzitten in ons lichaam en zorgt ervoor dat we bijvoorbeeld stress, onzekerheid, slapeloosheid en geen vertrouwen in onszelf ervaren. Het beperkt ons in onze creativiteit, puur ZIJN; de mogelijkheden om te worden wie we diep van binnen zijn. Als we vrij zijn van die beperkingen, zal de energie weer vrij kunnen stromen en ons toegang geven tot een bron van oneindige mogelijkheden en keuzes.

Stel jezelf de vraag maar eens: ‘Hoe wordt het nog beter dan dit?’ of ‘Wat is er nog meer mogelijk?’

Vragen stellen geeft meer ruimte in ons hoofd, laat ons kiezen voor de mooiste opties! Je hoeft geen antwoorden te ‘bedenken’, ze zitten in ons.

Wat zijn de Bars™ eigenlijk?

De Bars zijn energiebanen op en rondom het hoofd en bevatten 32 drukpunten. In deze banen (Bars) zitten alle gedachten, emoties, patronen, ideeën, overtuigingen, houdingen en aannames die we op een bepaald moment in ons leven als waarheid hebben omarmd. Je kunt deze interne “programma’s” vergelijken met een harde schijf op je computer waarin alles ligt opgeslagen.

Iedere ‘Bar’ komt overeen met een specifiek levensgebied met bijbehorende aspecten. Zo zijn er o.a. energiebanen voor communicatie, creativiteit, geld, veroudering, seksualiteit, kracht, verdriet, plezier, genezing, dromen, en onze basis, ons fundament. Een Bar die veel mensen aanspreekt is geld. Want hoe zou het zijn om oordelen over geld eindelijk helemaal los te kunnen laten, zodat je in staat zal zijn de energie rondom geld eens vrij te laten stromen? Geen beperkingen, alleen nog kansen en creaties?

Hoe werkt het dan?

Tijdens een Bars behandeling ligt de deelnemer op een massagetafel. Door middel van een lichte aanraking op het hoofd met mijn handen, worden de verschillende energiebanen geactiveerd en zo ontlaadt de overtollige spanning/energie die daar zit.  Het kan een diepe ontspanning geven op het moment zelf.

Tijdens het nalopen van de Bars raak je steeds meer aanwezig in het nu. Je komt los van negatieve energie b.v. die je zelf tijdens je kindertijd hebt vastgezet (onbewust), maar ook uit vorige leven(s) kan nog best wat aanwezig zijn in jouw huidige lijf. Het mooie is dat je dit niet allemaal hoeft te analyseren of na te vragen. Het gebeurt als vanzelf wanneer jouw lijf deze energie niet meer nodig heeft.

Bars ‘runnen’ heeft als voordeel: 
  • rust en ruimte in je hoofd
  • lichtheid in je hoofd
  • het geeft je nieuwe en meer keuzemogelijkheden
  • je slaapt makkelijker
  • stress verdwijnt, je wordt wat gemakkelijker om met een geladen situatie om te gaan
  • angsten zijn niet meer nodig, ze lossen zelfs op
  • relaties en financiële situaties worden beter
  • je laat makkelijker dingen los, achter je

Blokkades verdwijnen sneller uit je lijf en hoofd.  En de energie kan weer stromen. En wat is er mooier dan te spelen met jouw eigen energie?

NB. Een “Access Bars” behandeling komt niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars.