Met ingang van 1 januari 2024 zijn de tarieven bij Praktijk Innsaei als volgt:

Therapie met behulp van paarden (lichaamsgerichte psychotherapie):

  • Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 85,= per sessie.
  • Kinderen (tot 18 jaar) € 70,= per sessie.

Sessie Acces Bars € 70,= per sessie.

Een eerste kennismakingsgesprek is gratis.

Een sessie zal gewoonlijk circa een uur duren, maar kan naar gelang de ontwikkelingen tijdens de sessie ook iets langer of korter duren: dit heeft dan geen invloed op de prijs van de sessie.

Als je een afspraak hebt gemaakt, dan reken ik op je komst. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van te voren worden geannuleerd. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak ben ik genoodzaakt de kosten van de sessie in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door je zorgverzekeraar.

Vergoedingen:

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG; hierdoor is er een mogelijkheid, afhankelijk van het gekozen pakket en de voorwaarden, voor een gedeeltelijke vergoeding vanuit het aanvullende pakket van je zorgverzekering (dit geldt alleen voor de lichaamsgerichte psychotherapie, niet voor Bach-bloesemtherapie en Access Bars). Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Vergoedingenoverzicht Zorgverzekeraars 2024 voor Alternatieve Zorg vanuit Aanvullende Ziektekostenverzekering: https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html

Voor kinderen is het mogelijk een aanvraag te doen bij je gemeente voor een Persoons Gebonden Budget (PGB); het verschilt per gemeente of ze een PGB afgeven of niet.

Uiteraard sta ik met Praktijk Innsaei voor kwaliteit en een professionele manier van werken. Toch kan het voorkomen dat je vindt of vermoedt dat ik als therapeut, om welke reden dan ook, niet juist gehandeld heb. Daarom is Praktijk Innsaei ook aangesloten bij Geschillencommissie Quasir.

In geval van een klacht, kunt u de hieronder beschreven stappen ondernemen:
1.Neem contact op met mij, , en leg het probleem voor. We kunnen dan samen kijken voor een oplossing.
2.Indien een dergelijk gesprek niet het gewenste resultaat heeft, kun je contact opnemen met Quasir. E-mail: bemiddeling@quasir.nl of telefonisch: 06-48445538. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal je begeleiden in dit proces.
3.Indien ook de klachtenfunctionaris niet heeft geleidt tot het door jou gewenste resultaat, dan is er de mogelijkheid van een geschillencommissie. De klachtenfunctionaris van Quasir kan je daarbij helpen.”